ESIINTYMISPAIKAT

Tutustu esiintymispaikkoihin

NYT SVENGAILLAAN! musiikki-ilottelun esityskunnat ja -kaupungit tarjoavat paljon muuta esityksemme rinnalle.
Vietä kokonainen päivä paikkakunnalla! Voit yhdistää kesäpäivään, mielenkiintoisen tutustumiskohteen, herkullisen aterian ja esityksemme.

Paikkakuntakohtaisille sivuille on myös koottu tärkeät tiedot esityspaikastamme paikkakunnalla.

Tutustu esityspaikkakuntiimme

LEMPÄÄLÄ 11.8.

Tule katsomaan esityksemme Hakkarin kesäteatteriin 11.8.2021 klo 19 ja samalla voit viettää koko päivän Lempäälässä.
Lempäälä tarjoaa virkistäviä ohjelmapalveluita, luontoa, metsiä ja vesistöjä sekä tietysti monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ovat mm. Pyhän Birgitan kirkko, Lempäälän kanava, Hakkarin kartano ja Kuokkalan museoraitti. Vietä monipuolinen kesäpäivä Lempäälässä.

KANGASALA 20. ja 22.7.

Tule katsomaan esityksemme Kangasalan kesäteatteriin ke 20.7. klo 19 tai pe 22.7. klo 19 ja vietä koko päivä Kangasalan upeissa maisemissa. Kangasala on upeiden harjujen ja järvien kirjoma kaupunki. Kiipeä vaikka Haralanharjun näkötorniin ja ihaile maisemaa, joka teki vaikutuksen jo Sakari Topeliukseen. Vieraile Sibeliuksen tapaan Kangasalan lepokodissa, tutki vanhoja autoja automuseossa tai tutustu nykytaiteeseen Kimmo Pyykön museossa. Kangasalla paljon herkullisia ravintoloita, esim. ainutlaatuinen afgaaniravintola Aryana.

Valkeakoski /
Apian kesäteatteri 20.8.

Tule katsomaan esityksemme Apian kesäteatteriin 20.8. klo 17 ja samalla voit viettää koko päivän Valkeakoskella. Koe taidetta ja kulttuuria Myllysaaren museossa, Voipaalan taidekeskuksessa tai Visavuoressa. Tule veden äärelle Valkeakoskelle ja tutustu monipuoliseen sekä tapahtumarikkaaseen kaupunkiin, jossa kaikki on lähellä! Poikkea kahvilla Mokkapirtissä!

Urjala 29. ja 30.7.

Tule katsomaan esityksemme Urjalankylän kesäteatteriin pe 29.7. klo 19 tai la 30.7. klo 17 ja vietä koko päivä Urjalan upeissa maisemissa.
Tervetuloa Pirkanmaan upeimpaan erämaahan, Urjalaan. Täältä löytyy vuosi toisensa jälkeen historialliset vierailukohteet, kuten Väinö Linnan reitti ja Suomen vanhin lasipruuki sekä roppakaupalla uutta nähtävää ja koettavaa. 

Sivua päivitetään ennen esityskautta sekä esityskauden aikana.

Viialan teatteri

www.viialanteatteri.fi

Nahkatehtaantie 10
37830 AKAA
0400 969 490

%d bloggaajaa tykkää tästä: